Primăria Titu

Site-ul Oficial al Primăriei Orașului Titu

Cum îţi poţi plăti taxele şi impozitele din faţa calculatorului, ce taxe şi impozite se pot plăti pe Internet şi ce este ghiseul.ro?

Primaria Titu, · Categorii: Informații utile

Primăria Titu – Biroul Impozite şi Taxe Locale vă oferă posibilitatea de a vă achita impozitele (impozit clădiri, impozit terenuri, impozit mijloace de transport) şi amenzile pentru persoane fizice prin modalitatea de plată GHISEUL.RO, parcurgând următorii paşi:

ghiseul-ro01

ghiseul-ro02

ghiseul-ro03

Platforma www.ghiseul.ro este un proiect care oferă posibilitatea contribuabililor de a vizualiza obligaţiile de plată existente şi/sau de a plăti online cu cardul, parţial sau total, taxele şi impozitele locale, precum şi amenzile existente. Dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Avantajele plăţii cu cardul pe www.ghiseul.ro:

Cum pot afla detalii despre modul de utilizare al sistemului?

Descarcă Manualul de utilizare

În ce interval orar se pot efectua plăţi prin Ghișeul.ro?

Ghişeul.ro este disponibil 7 zile din 7 şi 24 ore din 24, cu excepţia perioadelor de mentenanţă sau intervenţie tehnică asupra sistemului, care se vor anunţa pe site.

Se plăteşte comision pentru plata cu cardul prin Ghișeul.ro?

La plata impozitelor şi taxelor prin ghiseul.ro nu se percepe comision.

Cât de sigură este plata online prin Ghişeul.ro?

Ghişeul.ro pune la dispoziţia utilizatorilor săi cele mai înalte standarde de securitate privind tranzacţionarea în mediul online cu cardul bancar.

Procesatorul de plăţi electronice a luat toate măsurile pentru a asigura securitatea tranzacţiilor cu card prin internet. Datele de card pe care le completaţi şi trimiteţi prin internet sunt criptate prin protocolul SSL. Transferul datelor de card este strict între dvs. şi procesator; nici Agenţia pentru Agenda Digitală a României, nici instituţiile beneficiare nu solicită şi nu stochează aceste informaţii.

Autorizarea plăţilor se face prin procesatori externi.

Ghişeul.ro nu preia, nu prelucrează si nu stochează în nici un fel date referitoare la cardurile bancare. Aceste date sunt introduse de utilizator direct şi exclusiv în sistemele procesatorilor prin interfeţele acestora, în termenii şi condiţiile proprii ale acestora.

Vă informăm că Agenţia pentru Agenda Digitală a României în calitate de operator Ghişeul.ro nu solicită informaţii privind plăţile şi cardurile utilizatorilor, precum nici date de acces în sistem. Aceste date nu vor fi solicitate prin e-mail, telefonic sau prin alte mijloace de către operatorul sistemului Ghişeul.ro.

În cazul în care aceste informaţii vă sunt solicitate vă rugăm să vă adresaţi organelor abilitate pentru investigarea fraudelor cibernetice sau trimiteţi un mail la adresa:contact@ghiseul.ro

Vă recomandăm de asemenea să folosiţi acest serviciu tastând direct adresa internet www.Ghişeul.ro. Nu accesaţi Ghişeul.ro urmărind link-uri provenite din alte surse (email-uri, mesagerie, etc).

Verificaţi de fiecare dată ca adresa din browser să fie cea corectă, de forma: https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *