Primăria Titu

Site-ul Oficial al Primăriei Orașului Titu

Acțiuni ale Politiei Locale Titu de prevenire a aruncării deșeurilor pe domeniul public

Primaria Titu, · Categorii: Poliţia Locală

În perioada 01.03.2017 – 21.03.2017 au fost înmâmate 45 de înștiințări proprietarilor de căruțe referitor la normele de gospodărie aplicate de OG 21/2002.

În urma acțiunilor întreprinse de către polițiștii locali au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale privind aruncarea și depozitarea pe domeniul public al orașului de deșeuri menajere și vegetale.

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Titu nr.125 din 08.09.2011, privind aprobarea Regulamentului de aplicare a O.G. nr. 21/2002 referitoare la normele de gospodărire comunală, vă revin următoarele obligații :

a – este interzisă incinerarea resturilor vegetale și menajere sau a celor de altă natură pe străzi, terenuri aparținând domeniului public sau privat al orașului precum și în alte locuri care prezintă pericol de incendiu .

b – este interzisă aruncarea sau depozitarea pe domeniul public sau privat precum și în alte locuri publice a deșeurilor menajere și vegetale, a molozului sau a altor reziduuri, a bunurilor de orice fel, a ambalajelor, etc.

Nerespectarea celor de mai sus, constituie contravenție conform Regulamentului de Aplicare a Prevederilor O.G . nr.21/2002 art. 7 pct. 5 si art. 15 pct.1, se sancționează cu amendă de la 200 la 2500 lei.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *