Primăria Titu

Site-ul Oficial al Primăriei Orașului Titu

Investiții majore la Școala gimnazială nr 2 Titu-Târg

Primaria Titu, · Categorii: Anunțuri

An școlar 2017-2018. Pentru unii elevi , abia s-au deschis aripile pentru cunoaştere, pentru descifrarea literelor şi cifrelor!  Pentru alţii, acest început înseamnă o nouă etapă de dezvoltare, într-o altă treaptă de învăţământ! Este o datorie a noastră, a adulților, fie că suntem părinți, dascăli, reprezentanți ai autorităților locale, de a veghea ca  să avem o școală modernă, siguranță , corectitudine și respect, cursuri atractive care să-i pregătească pentru viață.

Pornind de la premisa că școala este o clădire între pereţii căreia se află ziua de Mâine, că trăim într-o societate în care cuvântul- cheie este schimbarea, cu sprijinul autorităților locale , am reușit să dotăm la un nivel optim această unitate de învățământ pentru ca elevii și cadrele didactice să beneficieze de un climat prietenos dar în același timp util și adecvat nevoilor lor .

Enumerăm astfel dotările aprobate de Primăria orașului Titu și Consiliul local, dotări care contribuie la desfășurarea activității educaționale în condiții moderne

 

 

Director Școala gimnazială nr 2 Titu Târg,

Profesor  CHIȚU GABRIELA

 

Şcoala să nu fie nimic altceva, decât ateliere pline de activitate. Numai astfel vor putea să probeze toţi, în propria lor practică, adevărul că: învăţând pe alţii ne învăţăm pe noi înşine.

John Amos Comenius

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *