Comunicat al Primarului Orașului Titu

În atenția cetățenilor Orașului TITU,

Trecem printr-un moment în care avem nevoie să dăm dovadă de responsabilitatea și solidaritatea noastră, precum și de respectarea măsurilor adoptate de către autorități.

Vă asigur de implicarea totală a mea și a celorlalți colegi din administrația publică locală pentru a aplica măsurile legale și necesare în vederea limitării efectelor negative produse de Coronavirus. Vă rog să vă informați doar din surse oficiale, noi vă vom transmite in timp real toate informațiile necesare, în toată această perioadă. Nu ezitați să apelați la noi în caz de nevoie.

In primă fază, vom interveni de mâine prin societatea Consiliului Local Titu- SALUB SRL, pentru dezinfectarea străzilor, trotuarelor și scărilor de bloc cu soluție pe bază de clor, acțiune pe care sperăm s-o facem în mod regulat. Am pregătit această acțiune împreună cu salariații administrației publice locale, deși întâmpinăm dificultăți în procurarea substanțelor dezinfectante care, cu greu se găsesc pe piață.

Urmează imediat și acțiuni de dezinsecție în oraș împotriva căpușelor și gândacilor, în urma solicitărilor dumneavoastră.

Vă vom informa, pe parcurs, de toate măsurile pe care o să le luăm în perioada următoare.

Să fim optimiști și să ne gândim că va veni curând ziua în care normalitatea va reveni în viețile noastre.

Cu respect,
Traian NICULAE,
Primarul Orașului Titu.

Distribuie

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).