Comunicat al Primarului Orașului Titu

Stimați locuitori ai orașului Titu,
Pentru a continua măsurile preventive privind răspândirea infectării cu virusul SARS-COV2, am decis ca, astăzi să convoc Consiliul Local Titu, într-o ședință de îndată, care se va desfășura online, pentru a aproba o modificare bugetară de 300.000 lei, în scopul achiziționării cât mai urgente de măști de bumbac de protecție reutilizabile și viziere care vor fi distribuite următoarelor categorii:
– fiecărei familii cu domiciliul în orașul Titu;
– personal medical (UPU, cabinet medicină familie,TBC, Centru Multifuncțional de Sănătate);
– medici, personal medical și șoferi din Serviciul de Ambulanta Titu;
– personalul din cadrul Politiei Oraș Titu, Politiei Locale Titu, Formațiunea de Jandarmerie Titu, Unitatea IGSU Pompieri Titu;
– personalul din cadrul Primăriei Orașului Titu și al societăților comerciale subordonate (SALUB S.R.L. și URBAN S.R.L.).
Pentru cetățenii orașului Titu vor fi distribuite cate 5 măști reutilizabile în pachete sigilate de producător, din material bumbac și cate o viziera pentru fiecare familie, recomandarea noastră fiind ca viziera să fie purtată de membrul familiei care iese la cumpărături sau alte nevoi urgente. Distribuirea va fi realizată de către angajații Primăriei în satele apartinatoare și în zona de blocuri împreună cu Asociațiile de Proprietari și Asociația de Locatari. Pentru celelalte categorii, distribuirea se va face în funcție de necesități.
Fondurile pentru aceste materiale provin din diminuarea unor sume de la capitolele bugetare Cultură, Gospodărie Locala și Administrație Publică, fiind alocate la capitolul bugetar Ordine Publică și Siguranță Națională, deci nu vor fi afectate investițiile și proiectele pe care le avem în derulare sau urmează să le inițiem anul acesta.
Vom continua să venim cu toate măsurile care se impun pentru a preveni infectarea locuitorilor orașului Titu, voi face tot îmi sta în putință să fiu alături de dumneavoastră, dar vă rog să vă protejați cât mai mult pe dumneavoastră și pe cei dragi și să respectați indicațiile autorităților. Doar împreună vom reuși !
Vă doresc multa sănătate !
Cu respect,
Traian Niculae,
Primarul Orașului Titu

Distribuie

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).