Comunicat Primăria Orașului Titu – 08.05.2020

Având în vedere afirmațiile și documentele publicate în spațiul public virtual de către dl. consilier local Vlad Oprea, Primăria Orașului Titu vă aduce la cunoștință următoarele:
– Documentul cu nr. de înregistrare 22/5 / 29.10.2018, reprezintă o solicitare făcută de către un cetățean al orașului Titu, care a depus și o listă de semnături, pentru DESFIINȚAREA locului de joacă din zona menționată de dl. consilier și nu pentru modernizarea acestuia, așa cum dl. consilier Oprea dorește să inducă în eroare opinia publică.
– Primăria Orașului, prin domnul primar Traian Niculae, rămâne la dispoziția locuitorilor din blocurile din jurul locului de joacă (bl. B2, B3, B2B, B1A, A3, A4, A5), iar în cazul în care se dorește desființarea acestuia, acest lucru se poate face prin inițierea unei hotărâri prin Asociația de Proprietari nr. 1, după consultarea tuturor proprietarilor și după decizia majorității acestora, iar ulterior transmiterea solicitării către primărie.
Așadar, constatăm cu mâhnire că, dl. consilier Vlad Oprea, continuă seria lansărilor informațiilor false, denigratoare și manipulatoare în rândul opiniei publice, neînțelegând, după 8 ani de mandat, că a fi ales în funcția de consilier local implică decență, dar și o atitudine și un mod de a acționa în viața comunității total diferite de tot ceea ce întreprinde dumnealui. Orașul Titu și întreaga țară trec printr-o perioadă mai puțin fericită din cauza pandemiei globale, iar decența, solidaritatea și spiritul civic ar trebui să fie mai prezente decât oricând.
În speranța unor vremuri mai bune pentru toți, vă dorim multă sănătate și vă asigurăm că domnul primar Traian Niculae și întreg aparatul Primăriei rămân la dispoziția dumneavoastră 24 ore din 24, ca și până acum.
Vă mulțumim!

Distribuie

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).