POLIȚIA LOCALĂ – ACȚIUNI PRIVIND RESPECTAREA NORMELOR DE SALUBRIZARE SI IGIENIZARE ALE ORAȘULUI

Agentii din cadrul Politiei Locale oras Titu au desfasurat o serie de activitati cu scopul respectarii normelor de salubrizare si igienizare ale orasului Titu.

Actiunea a vizat depistarea si sanctionarea persoanelor care nu mentin curatenia pe domeniul public si s au desfasurat pe Str.Garii(zona fantana arteziana), respectiv pe Str. P.N.Grigorescu intersectie cu Str.Noua, in intervalul orar 18:00-22:00.

Astfel, in perioada mentionata, agentii au legitimat si sanctionat mai multe persoane surprinse ca aruncau coji de seminte pe domeniul public, ulterior aceste persoane au maturat cojile de seminte aruncate pe jos.

Politia Locala Titu informeaza ca actiunile de control se vor desfasura in mod continuu, aplicandu se, de cate ori va fi cazul, sanctiuni contraventionale, cu scopul de a mentine curatenia in orasul Titu.

Pe aceasta cale, dorim sa informam cetatenii orasului ca pot apela 24/24 numarul de telefon al Dispeceratului Politiei Locale Oras Titu 0245651298 pentru orice sesizare legata de ordinea si linistea publica, traficul rutier si nu numai.

Va multumim!


There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).