Politia Locală Titu vă informează

Politia Locala Titu acționează intens pentru eradicarea faptelor antisociale înfăptuite pe raza orașului Titu, pe luna in curs, polițiștii locali au sancționat contravențional pe numita T.F.L. cu domiciliul în Mun. Târgoviște, ce făcuse un obicei din a veni în orașul Titu, pentru practicarea cerșetoriei. În paralel cu aceste activități Politia Locală Titu, acționează permanent în vederea fluentizarea traficului rutier pe străzile orașului, polițiștii locali aplicând numeroase sancțiuni contravenționale la regimul rutier. Urmare a sesizărilor cetățenilor s-au desfășurat acțiuni în zona str. Tudor Vladimirescu, în ce privește staționarea pe trotuarele pietonale, în data de 03.08.2017 au fost aplicate sancțiuni contravenționale conducătorilor autovehiculelor ce au blocat trotuarele pietonale și căile de acces ale riveranilor.

În data de 29.07.2017, pe str. Cosmin Oprea, în jurul orelor 20.30, patrula politiei locale s-a autosesizat despre faptul că, în zona “rampă gunoi” exista un incendiu în desfășurare, existând riscul propagării către garajele auto din acea zona, polițiștii locali au acționat pentru asigurarea perimetrului și au alarmat Pompierii militari, incendiul fiind lichidat fără victime și pagube materiale. Tot pe 29,07,2017 în jurul orei 22.30 au fost depistate și sancționate un grup de persoane care nu mențin curățenia pe domeniul public, respectiv la Casa de Cultură de la Titu-Târg.

În data de 20.07.2017, în jurul orei 11.30 a fost depistat un autovehicul cu masa totală maxim autorizată mai mare de șapte tone în centrul orașului, autovehiculul fost tras pe dreapta și conducătorul acestuia a fost sancționat conform legii în vigoare.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).