POLIȚIA LOCALĂ VĂ INFORMEAZĂ – ACȚIUNI ȘI INTERVENȚII ÎN ORAȘUL TITU

In data de 15.082017, patrula mixta a politiei formata din agentii: Ilie Marinica, Cristea Vasile si Grigore Tudor au constatat ca numita B.V. din com. Produlesti, sat Brosteni, judet Dambovita, in jurul orelor 08.00, a incercat sa sustraga bunuri din magazinul “Livorno”. Aceasta a fost condusa la Politia Titu, unde a fost sanctionata contraventional si a fost prezentata in vederea continuarii cercetarilor faptei acesteia.

Stimati cetateni, Politia Locala Titu va informeaza si va recomanda sa respectati semnificatia indicatoarelor “Parcare limita de timp 1 ora”, cu scopul de a fluentiza locurile de parcare limitate la 1 ora!

Autoritatea publica locala a emis act normativ prin care reglementeaza conditiile de utilizare a parcarilor “limita 1 ora”. Sanctiunile contraventionale conform HCL 5/2013, prevad la art.15, pct.5, cu aplicarea sanctiunii la Art. 16(2) amenda de la 200 la 2500 lei. Va informam ca Politia Locala actioneaza si aplica zilnic sanctiuni pentru nerespectatea acestor normative.

Tot in acest context, va informam sa respectati semnificatia indicatoarelor rutiere “Oprirea interzisa” si reglementarile legale in ce priveste “ocuparea trotuarelor pietonale”. Urmare a sesizarilor cetatenilor, sunt desfasurate actiuni in acest sens in mai multe zone din oras si au fost aplicate sanctiuni contraventionale, conform O.U.G. 195/2002 R.

 

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).