Politia Locala Titu continua actiunile pentru mentinerea unui climat de siguranta si liniste publica in orasul Titu.

Actiuni si interventii desfasurate pe luna in curs:

*Actiunile recente din  strada Garii, zona “fantana arteziana” s-au finalizat cu sanctiuni contraventionale: Numita S.L. din oras Titu, bl.12 pentru faptul ca profereaza injurii si expresii jignitoare, provocand indignarea cetatenilor a fost sanctionata de politistii locali cu suma de 500 lei, in baza Legii 61/91 R, ce stabileste sanctiuni pentru conduita neadecvata in spatiul public.

*Tot in baza Legii 61/91R privind tulburarea linistii publice, patrula mixta a politiei locale si nationale, au  sanctionat pe S.C. si S.S, cu Domiciliul in Titu, bl. 12.

*In data de 23 luna si anul curent, patrula mixta formata din agent de politie N.M., C.V., si jandarmii S.V., C.F., s-au autosesizat ca in zona Piata “Modern”- Titu, pe aleea pietonala din jurul pietii exista o persoana de sex masculin, constitutie atletica, ce  agresa cetatenii din piata. Persoana cu un comportament recalcitrant a refuzat sa se legitimize, urmare a procedurilor politienesti acesta a fost condus la Politia Titu unde a fost identificat in persoana I.V. cu domiciliul in sat Tetcoiu, com. Matasaru si sanctionat pentru refuz de legitimare, tulburarea linistii publice, sanctiuni in valoare de 500 lei.

*In decursul noptii de 24/25.08.2017, patrula mixta formata din politisti nationali si locali au intervenit, prin sesizarile cetatenilor la Dispeceratul Politiei locale, in jurul orelor 02 noaptea in zona blocului B2 unde un grup de tineri tulburau linistea publica, producand zarva iar prin asta cetatenii nu puteau beneficia de orele de liniste pentru odihna, precum si la bl.12, sc. B unde intr-un apartament se asculta muzica la volum ridicat.

*Tot in acesta noapte politistii locali au aplicat sanctiune contraventionala conducatorului auto, D.I., cu domiciliul in Giurgiu, ce a circulat pe sector de drum interzis autovehiculelor cu masa totala maxim autorizata mai mare de sapte tone.

*Politia Locala Titu, avertizeaza detinatorii de atelaje hipo, sa respecta restrictia legala de a circula in orasul Titu cu asemenea mijloace de deplasare. In data de 24 luna si anul curent, politistul local M.P. a aplicat sanctiune contraventionala proprietarului atelajului hipo ce statona in jurul pietii, blocand accesul autovehiculelor pe str. Petru Rares.

Politia Locala Titu va ureaza weekend placut si va asigura ca 24 din 24 Dispeceratul prin monitorizari video si patrula din teren lucreaza pentru a va asigura linistea, bunurile si siguranta!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).