Poliția Locală Titu vă informează :

* O dată cu începerea  activității în Unitățile de Învățământ de pe raza orașului, Poliția Locală Titu acționează pe linie rutieră pentru fluentizarea traficului rutier și traversarea în siguranță a elevilor, precum și măsuri  de ordine, prin verificări în școli, cu scopul de a preveni violența, tulburarea liniștii publice, furturi și alte încălcări ale legii.

*Pe perioada desfășurării Târgului anual 12-17.09.2017. Politia Locală, împreună cu Politia Orașului Titu și Jandarmeria, a  asigurat  măsuri de ordine, pentru buna desfășurare a târgului anual, în acest sens s-au format filtre unde se acționează pentru evitarea evenimentelor rutiere și fluentizarea traficului rutier, în zona târgului.

*Cu ajutorul sistemului de monitorizare video, la sesizarea dispeceratului Poliției Locale,  s-au aplicat sancțiuni contravenționale la L61/91R, unui grup de tineri ce domiciliază în orașul Găești – Dâmbovița, pentru tulburarea liniștii publice și consumul de băuturi alcoolice, aceștia aflându-se în zona intersecție str. Mihai Eminescu – Regiei.

*Poliția Locală Titu, în colaborare cu Jandarmeria Titu, în data de 16.09.2017, cu prilejul activităților sportive desfășurate pe Stadionul Orășenesc a asigurat, prin formarea dispozitivului de ordine publică, măsuri de prevenire a evenimentelor care pot degenera în fapte antisociale.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).