Poliția Locală Titu vă informează

*25.09.2017- Acțiune ecarisaj ! Acțiunile periodice planificate de Primăria Titu continuă, personalul firmei autorizate să ridice câinii fără stăpân, cărora potrivit L155/2010 le este asigurată protecția de către Politia locala, au acționat în orașul Titu precum și în satele arondate. Scopul acțiunilor este de a preveni apariția victimelor umane. Urmare a faptelor de “lăsare a câinilor nesupravegheați”  a fost sancționat contravențional numitul T.M. din oraș Titu, str. Gării cu suma de 400 lei.

*Luna și anul în curs, numita S.L. cu domiciliul în oraș Titu, Bl. 12, a adus injurii și expresii jignitoare unei lucrătoare comerciale din incinta pieței Titu, patrula Jandarmeriei și Poliției Locale s-au  autosesizat și intervenit, contravenienta a fost sancționată cu suma de 1200 lei.

*Poliția Locală, Jandarmeria și Poliția Națională Titu, au asigurat masuri de ordine cu prilejul manifestărilor sportive desfășurate pe stadionul Hangioaica, dispozitiv format cu scopul de a preveni altercațiile între participanți.

*Poliția Locală Titu continuă acțiunile de dirijare și fluentizare a traficului rutier precum și măsuri de ordine în zona instituțiilor de învățământ din oraș.

 

*Poliția Locală Titu, informează și recomandă cetățenilor,  să respecte semnificația indicatoarelor  “Parcare temporară”, în orașul Titu există Regulament emis de autoritatea locală prin care se reglementează orele de parcare rezidențială și parcare liberă – Astfel intervalul orar în care riveranii beneficiază de parcare sunt orele 17.00-08.00, precum și sâmbătă – duminică, în restul orelor și zilelor speciale se pot folosi liber orice parcări astfel reglementate.

→ATENTIE! La sesizarea prealabilă a deținătorului autorizat, Poliția Locală aplică sancțiuni contravenționale, evitați ocuparea, pentru a evita sancționarea !

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).