Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/primar17/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
La Sala de sport Dumitru Miu din Titu, a avut loc inaugurarea Clubului de tenis de masa pentru copiii din orașul nostru (VIDEO) | Primăria Titu

La Sala de sport Dumitru Miu din Titu, a avut loc inaugurarea Clubului de tenis de masa pentru copiii din orașul nostru (VIDEO)

Astăzi, 04.08.2021, la Sala de sport Dumitru Miu din Titu, a avut loc inaugurarea Clubului de tenis pentru copiii din orașul nostru. URBAN Titu în parteneriat cu Primăria Titu, Consiliul local și cu susținerea domnului primar Traian Niculae, demarează un proiect în care sunt invitați copiii și tinerii să facă mișcare într-un mediu controlat, utilizând echipamentele sportive specifice recent achiziționate.

La eveniment a participat domnul profesor Claudiu Manoiu împreună cu copiii din cadrul Clubului de Tenis de Masă din Târgoviște.

Aceștia au făcut o demonstrație de forță, pasiune și entuziasm și au împărtășit câteva din tainele acestui sport.

De asemenea, au mai participat și susținut acest eveniment: doamna viceprimar Gabriela Chițu, doamna Rodica Manea- organizator URBAN Titu SRL, domnul Mihai Florescu- departamentul cultura și sport.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați direct la Sala de sport Dumitru Miu – persoană de contact Felicia Tache – coordonator proiect.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).