Evenimente locale


Festivități de deschidere a anului școlar în toate unitățile de învățământ din oraș

Deschiderea noului an școlar este întotdeauna un eveniment important în comunitatea locală și este așteptat cu nerăbdare de către elevi, părinți și cadre didactice.

11
ziua
09
luna
2023
an

PRIMĂRIA TITU împreună cu SC SUPERCOM SRL informează cetățenii că în dată de 12.09.2023 derulează campania de colectare a deșeurilor voluminoase de pe rază orașului TITU!

12
ziua
09
luna
2023
an

Lansare de carte „Întoarcerea fiului risipitor” sub semnătura tânărului autor Ștefan Gabriel Mateescu.

Astăzi, 7 septembrie 2023, Biblioteca Orășenească Titu, a fost gazda lansării volumului de poezie „Întoarcerea fiului risipitor” apărut în acest an la Editura Ler, sub semnătura tânărului autor Ștefan Gabriel Mateescu.

07
ziua
09
luna
2023
an

Excelența în Educație, premiată de Primăria Titu

Astăzi, în Sala de festivități a Liceului teoretic I. C Vissarion, a avut loc o activitate emoționantă organizată de Primăria Orașului Titu, în cadrul căreia au fost premiați elevii și cadrele didactice de la cele 4 unități școlare cu personalitate juridică.

07
ziua
09
luna
2023
an

Pregătirile pentru Târgul Anual de la Titu au intrat în linie dreaptă

Cu puțin timp înainte de evenimentul așteptat de către locuitorii din orașul Titu și din împrejurimi, pregătirile pentru Târgul Anual au intrat în linie dreaptă. De data aceasta, târgul se va desfășura într-o nouă locație, la Hagioaica, pe drumul DJ 701 A, între 14 și 16 septembrie 2023.

05
ziua
09
luna
2023
an

TITU: O viaţă cât un centenar

„Veteranii serviciilor noastre militare și-au pus viața pe linie pentru a proteja libertățile de care ne bucurăm. Ei și-au dedicat viața țării lor și merită să fie recunoscuți pentru angajamentul lor.” Judd Gregg

04
ziua
09
luna
2023
an

Copiii din Titu cuceresc publicul la Festivalul Național de Dans și Muzică „Dance Art Open Romania”

Cu bucurie, vă aducem la cunoștință rezultatele impresionante obținute la Festivalul Național de Dans și Muzică „Dance Art Open Romania” de către copiii din orașul Titu.

01
ziua
09
luna
2023
an

TARGUL ANUAL DE LA TITU SE VA TINE ÎNTR-O NOUĂ LOCAȚIE

Orașul Titu organizează Târgul anual în perioada 14-16 septembrie 2023 într-o nouă locație Hagioaica , pe drumul DJ 701 A.

30
ziua
08
luna
2023
an

Biserica Sf.loan Botezătorul din Titu s-a alăturat clădirilor iluminate în roşu, de Ziua naţională pentru comemorarea martirilor Brâncoveni şi de conştientizare a violenţelor împotriva creştinilor.

16
ziua
08
luna
2023
an

PRIMĂRIA TITU VĂ INFORMEAZĂ: PROIECT: "Imbunătățirea calității vieții populației prin investiții în infrastructura Orașului Titu"

08
ziua
08
luna
2023
an

Seară de neuitat pentru comunitatea din Titu

Evenimentul a fost marcat de o prestație muzicală de excepție, susținută de ansamblul Promoroaca, care a încântat publicul prezent cu melodii de neuitat.

08
ziua
08
luna
2023
an

Comemorare în avans a 116 ani de la moartea pictorului Nicolae Grigorescu

Cu această ocazie, Biblioteca Orășenească Titu și Casa de Cultură Titu au organizează cu sprijinul Primărie Orașului Titu, un eveniment la bustul pictorului Nicolae Grigorescu situat în Parcul Orășenesc Titu unde a avut loc sfințirea acestuia.

19
ziua
07
luna
2023
an

Primaria Orasului Titu pune la dispoziția cetățenilor puncte de prim-ajutor, unde trecătorii pot bea un pahar cu apă, îşi pot verifica tensiunea şi pot primi asistenţă

11
ziua
07
luna
2023
an

Ziua imnului naţional

Cu această ocazie, Biblioteca Orășenească Titu și Casa de Cultură Titu, în parteneriat cu „Centrul de Îngrijire de Zi pentru copiii aflați în situații de risc” au sărbătorit în avans „Ziua Imnului Național” ajunsă la cea de-a VII-a ediție în orașul nostru, prin recitaluri de poezie patriotică și intonarea Imnului Național de către toți cei prezenți în cadrul activității.

29
ziua
06
luna
2023
an

Ziua Drapelului Național sarbătorită la Titu

Astăzi, în data de 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Național, o ocazie importantă în care ne oprim să reflectăm asupra simbolisticii speciale a drapelului românesc și asupra istoriei și realizărilor noastre ca națiune.

26
ziua
06
luna
2023
an

Bunătățile copilăriei revin în orașul Titu, deoarece s-a deschis recent „Simigeria Antonia”

Bunătățile copilăriei revin în orașul Titu, deoarece s-a deschis recent „Simigeria Antonia”, o nouă locație situată vizavi de „Colț de Pizza”. Această simigerie aduce gustul autentic al covrigilor tradiționali și al gogoșilor făcute ca la mama acasă.

23
ziua
06
luna
2023
an

Primăria Orașului Titu și Consiliul Local Titu organizează "Ziua Universală a Iei"

Vineri, 23 iunie 2023, Primăria Orașului Titu și Consiliul Local Titu organizează în parcul din fața Primăriei evenimentul Ziua Universală a Iei – ediția a XI-a, începând cu ora 10:00.

23
ziua
06
luna
2023
an

TITU: 134 de ani de la moartea „LUCEAFĂRULUI” poeziei românești – Mihai Eminescu

134 de ani de la moartea „LUCEAFĂRULUI” poeziei românești – Mihai Eminescu„ Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut ci, mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de ţară.” – Mihai Eminescu.

15
ziua
06
luna
2023
an

Primăria Titu a organizat Crosul Tineretului

Primăria Orașului Titu, reprezentată de primarul Traian Niculae și viceprimarul Chițu Gabriela, transmit sincere felicitări și mulțumiri tuturor participanților la „Crosul Tineretului 2023”!

14
ziua
06
luna
2023
an

Primăria Orașului Titu a efectuat primul tratament aviochimic din această vară!

Primăria Orașului Titu a efectuat primul tratament aviochimic din această vară!Intervenția s-a efectuat pe toată suprafaţa orasului Titu (Titu,Titu- Târg ,Fusea,Codreanu, Atârnați ,Titu-Plop, Sălcuța ,Hagioaica).

14
ziua
06
luna
2023
an

Campionii Turneului de Baschet 3×3 din Târgoviște provin din orașul Titu!

Campionii Turneului de Baschet 3×3 din Târgoviște provin din orașul Titu! Luca, Alex și Robert au demonstrat abilități impresionante în acest sport și au reușit să cucerească titlul într-un mod spectaculos.

07
ziua
06
luna
2023
an

Ultima zi de spectacol la festivalul Verii Titu

În ultima zi de spectacol la festivalul Verii Titu, au urcat pe scenă artiștii Loryn și Cristi Dules.

05
ziua
06
luna
2023
an

a

ASISTA - Platformă Interactivă Servicii Publice Primăria Titu
facebook primaria titu